Groep 5

donderdag 27 februari 2014

Complimentenmuur, spellingboom & mutsjes

Hier nog de resultaten van: - De spellingsboom (nu nog kaal, maar hier komen alle spellingafspraken aan te hangen, gelamineerd en wel! Met dank aan juf Boukje en juf Jolanda) - De complimentenmuur (waar wij allemaal complimenten over elkaar op schrijven) - De mutsjes (we hebben een leuke mutsjeshanger gemaakt en op een leeg plekje boven de deur opgehangen).
Groetjes, de Juffen

Twee nieuwe leerlingen!

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen starten na de vakantie 2 nieuwe leerlingen bij ons in de groep.
In groep 5 komt Martijn van Venrooij erbij. In groep 6 komt Amber van Ooijen erbij.

Lieve Martijn & Amber: Welkom bij ons in de groep!! We kijken er naar uit dat jullie bij ons in de klas komen! We hopen dat jullie een leuke tijd tegemoet gaan, dat jullie snel een plekje zullen vinden in onze klas, dat jullie een hoop zullen leren en dat De Terebint snel een vertrouwde plek voor jullie mag zijn.

Groetjes, de juffen.

Dans geleerd bij gym! 'Blame it on the boogie'

In de gymlessen hebben wij bij juf Rianda een dans geleerd op het liedje 'blame it on the boogie'. Deze dans voeren wij morgen op in Zaal Rutten;

zondag 16 februari 2014

cup-cakes versieren

Cup-cakes versieren met groep 1-2 in Huize Henricus.

Juf Pipi (stagiaire in groep1-2)  heeft voor groep 1-2 en 5-6 een les verzorgd in samenwerking met de begeleiding en bewoners van begeleid wonen in Huize Henricus.
We gingen eerst onze handen wassen en vervolgens aan feestelijk versierde tafels zitten. De cup-cakes waren door de Spar in Wamel aangeleverd. We kregen uitleg van de bewoners hoe we de cup-cakes konden versieren. Vervolgens mochten de kinderen ook het tasje voor de cup-cakes leuk versieren. We gingen met een gezellig tasje terug naar school. Iedereen hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van deze activiteit.

Zie foto`s!