Groep 5

vrijdag 12 september 2014

Welkom in het nieuwe schooljaar!!



Vandaag was alweer: de laatste dag -van de derde schoolweek -van dit nieuwe schooljaar. De weken vliegen voorbij! Maar hoe kan dat ook anders als je met 15 kanjers werkt!

De kinderen hebben allemaal een ontzettend goede start gemaakt. Voor de nieuwe kinderen en de kinderen uit groep 5 was het allemaal even wennen en soms ook even slikken. Vanaf groep 5 krijgen de kinderen natuurlijk zaakvakken erbij, maar ook het niveau van de andere vakken gaat een stukje omhoog. Ondanks dat doen ze het stuk voor stuk: SUPER! Bente heeft een goede start gemaakt in groep 5. Leuk dat je er bent Bente, je doet het goed hoor! 
Ook groep 6 heeft een super start gemaakt. Elisabeth en Roos zijn groep 6 komen versterken. Super leuk dat jullie bij ons in de klas zijn gekomen, meiden! 

Op de facebook-pagina van 'de Terebint' (https://www.facebook.com/pages/De-Terebint/122088711250412?ref=hl) staan wat foto's van de start van het nieuwe schooljaar. En van de eerste jarigen. 

Verder is gisteravond de eerste informatie avond geweest. We zijn erg blij met de goede opkomst. We hebben veel uitgelegd over het nieuwe schooljaar. Het was veel informatie, mochten er nog onduidelijkheden zijn. Schroom niet, kom gerust eens binnen! Nogmaals: bedankt voor jullie komst. 

Voor nu: een prettig weekend!

Groeten, Marjolein & Rianda.